perjantai 3. helmikuuta 2017

Vuoden 2017 väriuutuudet

Helmikuun Deko-lehden mukana jaettiin Tikkurilan vuoden 2017 väritrendejä esittelevä lehti. Uudet värikokoelmat on varmaan monissa blogeissa jo käyty läpi, mutta ajattelin kuitenkin nostaa esiin itselle mieluisimman paletin. Lisäksi iso plussa Tikkurilalle tyylikäästä aikakauslehtimäisestä markkinointijulkaisusta. Printtilehteen tulee palattua uudellen ja uudelleen.



Ensin kuitenkin yksi Dekon artikkelinosto, jossa hennon roosan kaveriksi ehdotetaan kirsikan- ja punaviininpunaista. Toimii! Täytynee alkaa katselemaan jos olohuoneeseen löytyisi vähän punaisempaa koristetyynyä kevään tullen.




Sitten Tikkurilan uusiin Color Now 2017 -väripaletteihin. Oma suosikkini on Clay, joka koostuu poltetuista ja lämpimistä sävyistä. Värikokoelman on koonnut sisustussuunnittelija Susanna Vento, joka pitää Varpunen-sisustusblogia.

Terrakotta on ollut pinnalla jo ainakin viime vuoden puolella. Meidän olkkarin sohva on aika lähellä tuota beigeä Rivieraa ja harmaa Kontiainen (hauskin sävynimi!) on aika liki tummempi versio Tuhkasta, joka meillä on tehostevärinä kolmessa huoneessa. Tumma deniminsininen on houkutteleva väri esimerkiksi vieras/työhuoneeseen, jossa on vain valkoista seinää. Joten käyttöä tämän paletin väreille voisi hyvinkin olla meidän huushollissa.

Ensi viikolla on luvassa tarinaa tuoreimmista keittiötrendeistä. Loppuviikosta käyn kurkistamassa, mitä kiinnostavaa löytyy Ylivieskan Rakenna, Sisusta ja Asu -messuilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti