sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Messutsekkaus

Kävin lauantaina pyörähtämässä Ylivieskan Rakenna, Sisusta ja Asu -messuilla. Oli mukava huomata, että kaksi urheiluhallia oli täynnä näytteilleasettajia sekä messuyleisöä. Messujen painopiste on ehdottomasti rakentamisessa, joten en ollut oiken kohdeyleisönä liikkeellä.



Messujen näyttävin ja houkuttelevin osasto oli ylivieskalaisella Sisustus Trendolla. Sisustustavaraliikkeen lisäksi yritys tarjoaa sisustussuunnittelupalveluita. Tuotevalikoiman kulmakiviä ovat Riviera Maison, Gant Home ja Lexington.


Kiinnostukseni kuitenkin herätti suomalaisen Everyday Designin minimalistiset tuotteet. Paperikassiteline juuttikassilla voisi olla meille ihan kätevä takassa poltettavien pahvien keräämiseen. Memotaulukin näytti kivalta, mutta muistaakseni en ole saanut vielä Granitista ostamaani vastaavaa laitettua mihinkään seinälle.



Topi-Keittiöiden osastolla kävin fiilistelemässä aamiaiskaappia. Se on nerokas keksintö! Ei toki mikään uusi juttu keittiöissä, mutta nerokas. Oven taakse tasolle saa piiloon päivittäin käytettävät aamiaisvermeet. Vedenkeitin, leivänpaahdin ja blenderi joutaisivat minusta samantien tasolta pois näkyvistä. Vain kahvinkeittimen jättäisin normaalisti pöydälle.

Mutta meidänpä keittiöön ei aamiaiskaappia mahdu. Tai jääkaapin viereen voisi mahtua kuusikymppinen kaappi, mutta se paikka on jo varattu astiavitriinille.

Ensi viikolla pääsen sitten ihastelemaan Lapin hankia. Saa nähdä, löytyykö reissusta jotain sisustusasiaakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti