perjantai 30. joulukuuta 2016

Betonikello ja eläinakvarellit

Pian on aika siirtyä uuteen vuoteen ja näin myös laittaa julki vuoden viimeinen blogipostaus. Joulun myötä meillekin tuli viimein aika taloon, kun kälyltä saamastani paketista paljastui House Doctorin betoninen seinäkello. Eipä lahja paremmin olisi voinut osua nappiin.

Mies puolestaan oli korvat tarkkana jouluostoksilla ja mun paketteihin löysivät Teemu Järven eläinakvarellijulisteet. Pari päivää tietenkin meni ripustuksia suunnitellessa, mutta nyt kaikki uutuudet ovat onnellisesti keittiön seinällä.






Uudessa kodissa ehdottomasti ärsyttävintä ja runsaasti kiroilua aiheuttavaa on asioiden kiinnittäminen seinille. Painavien juttujen, kuten tv:n kiinnitykset pitäisi osua piiroihin ja kevyemmille pitäisi riittää kyprokkiproput. Helppoa vai mitä? No ei ole.

Kyllä, meillä on piiranhaistelija (en tiedä mikä sen oikea nimi on). Mutta kun sama vempele hälyttää vesiputket ja sähköjohdot, niin mistä hel****tä voi olla satavarma, että seinässä on puuparru vastassa. "Pystypiirat on 60 cm välein", timpurit sanovat. Joo joo, mutta kummasta nurkasta laskien? Ulkoseinissä piirat on vaakassa ja väliseinissä pystyssä, vai oliko se toisin päin...

Paras ohje talonrakentajille (siis tuleville omistajille) on: kuvatkaa kaikki seinärakenteet ennen levytystä.




Seinien rei'ittämisavautumisesta takaisin lahjoihin. Paketeista löytyivät vielä mm. Kastehelmi-purkki, paperitähti ja pöytävalaisin. Design Letters -keittiöpyyhe oli lahjanvaihdossa minulta veljen vaimolle, mutta pakkauksessa olikin kaksi pyyhettä, mitä en ostaessa huomannut. Ihana käly antoi toisen pyyhkeen minulle, kun hänellä oli jo samanlainen mustan värisenä.

Tämä oli oikeasti taktikoimaton lahjavalinta :) Toisin kuin pari kertaa on ehkä tullut ostettua äidille joku kirja, jonka olen itsekin halunnut lukea. Kiitokset kaikista lahjoista! 

Lopuksi vielä kaikille mukavaa uuden vuoden juhlintaa. Saa nähdä viekö tämän päivän vesisateet meiltä huomisen mäenlaskukelit.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti