perjantai 10. maaliskuuta 2017

Ompeluhommia tiedossa

Kissat terrorisoivat meillä sisällä välillä siihen malliin sohvia ja sänkyä, että on pakko tarttua raapimapuun kunnostukseen. Vilman raapimapuu on ollut viime vuodet ulkokäytössä ja tällä hetkellä autokatoksessa. Se vaatii uudelleen verhoilun ennen kuin voi edes miettiä sen tuomista sisälle. Raapima-kiipeilypuu on yhtä vanha kuin kissakin, mutta se on omatekoisena paljon parempi kuin kaupasta ostettavat.



Raapimapuu on verhoiltu tällä hetkellä punaisella, valkotähtisellä fleecekankaalla. Hyvä idea ehkä kymmenen vuotta sitten... Saa nähdä kuinka jäykempi harmaa kangas taipuu samaan tarkoitukseen.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan hairahdin ostamaan myös koristetyynykangasta. Olen ihan surkea ja superlaiska ompelija! Ennen, yli viisi vuotta sitten tein itse paljonkin tyynynpäällisiä ja verhoja, mutta innostus on laantunut. Joten saapa nähdä onko tyynyt valmiit ensi syksylle.



Kuvausassistentin piti tietysi tulla tarkistamaan kangasvalinta. Ei esittänyt vastaväitteitä vaan keskittyi ohraruohon syömiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti