sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Messuilua GoExpoilla

Tällä kertaa blogiin tulee aivan jotain muuta kuin sisustusjuttua. Ehkä tämä postaus sivuaa juuri ja juuri lifestyle-puolta.

Viikonloppu on vierehtänyt mukavasti erilaisissa merkeissä, nimittäin Go Expo -liikunta- ja ulkoilmamessuilla Helsingissä. Olen mukana edustamassa Seikkailupuisto Pakkaa ja Kalajokea ylipäätään. Seikkailupuisto Pakka, Rautio Sports Surf Center, KalaKalle, Kalajoki Golf ja Hiekkadyyni ovat messuilla yhdessä Visit Kalajoen osastolla 6K1.

Seikkailupuisto Pakan seikkailupäällikkö Tuomo Priuska ja Keplin tapahtumapäällikkö Minna Saarela kertomassa Pakka Beach Games -tapahtumasta.


Messuilla lanseerattiin seikkailupuiston ensi syksynä järjestämä uusi seikkailullinen liikuntatapahtuma Pakka Beach Games. Kilpailussa edetään 2-6 hengen joukkueissa suorittaen jänniä, extremehenkisiä tehtävärasteja. Parhaan pistemäärän kerännyt joukkue voittaa jopa 1000 euron lahjakortin Hiekkasärkkien matkailupalveluihin.

Pakka Beach Gamesien lajeja ovat ainakin 330 metrin vaijeriliuku ja vapaapudotus seikkailutornista, jousiammunta, läskipyöräily ja SUP-lautailu. Odotettavissa on todellakin aivan jotain muuta kuin perinteiset höpsöttelykävely/juoksutaptumat tarjoavat. Ja mikä parasta myös miehet voivat osallistua! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Keski-Pohjanmaan liikunta ry Keplin ja Kalajoki Akatemian kanssa.

Lauantaina messuilla oli odotetun paljon vilskettä. Vielä pitäisi tämä sunnuntai jaksaa messuilla. Päivät ovat kyllä menneet vauhdilla ihmisiä jututtaessa. Meikäläiselle on ollut tosi mukavaa vaihtelua päästä kotinurkista kunnolla ihmisten ilmoille. Näillä messuilla yleisö on helposti lähestyttävää rentoa porukkaa. Urheilulliset, eri liikunta-alojen ihmiset ovat aktiivisia ja kiinnostuneita kuulemaan uusista jutuista.



Jos olisin hiukan paremmassa kunnossa, niin olisin halunnut käydä testaamassa Fitness Helsingin Warrior-esterataa tai ryhmätrampoliinihyppelyä, joka näyttää superhauskalta, mutta todella raskaalta. Erimoverin Miian sup-jooga-asentoihin en pystyisi vaikka olisin kuinka hyvässä kunnossa tahansa :D Erimover on meidän osastolla Rautio Sportsin yhteistyökumppanina esittelemässä juurikin erilaisia sup-lautoja.



Liikuntahommien lisäksi messukeskuksessa on myös kuva ja kamera -messut, joissa saisi myös helposti kulumaan koko päivän. Eilen pyörähdin kamerapuolella ja satuin hetkeksi kuuntelemaan muotikuvaajan(?) esitelmää studiohenkilökuvien ottamisesta ja kuvankäsittelystä. Mielenkiintoinen nähdä ihan livenä, miten kaikki näpyt, rypyt ja tummat silmänaluset häviävät mallin kasvoilta ammattilaisen käsittelyssä.

Ehkäpä ensi viikolla palaan taas blogin varsinaisen aihepiirin pariin. Hyvää sunnuntain jatkoa!

* kaupallinen yhteistyö Seikkailupuisto Pakka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti