keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kahden hengen (kissan) sohva

Bloggailuinspiraatio on ollut kuluneen viikon vähän kadoksissa. Seuraava aihe on kyllä mielessä, yläkerran wc:n esittely, mutta toteutusta haittaa huomio siitä, että kameranjalustani on rikki ja irronnut osa on hukassa. Yläkerrassa on sen verran huonompi kuvausvalo, että jalustaa tarvittaisiin.

Täytyy siis ottaa väliin kissatalon kuulumisia. Viime viikonloppuna naapurin kissat oli meillä pari yötä hoidossa. Menossa mukana myös jokapäiväinen vieras Leksa.





Olohuoneen sohva on tosiaan kahden hengen sohva. Kaksi kissaa mahtuu nukkumaan, mutta ei kolmatta. Tai minä ja yksi kissa, mutta toista ei saa samaan aikaan köllöttelemään. Vilmasta tarttuu kohtuullisesti mustaa karvaa vaaleaan sohvaan, mutta imuroimalla ne irtoaa.

Pienempi musta on naapurin kaksikosta Köstiina, joka on ollut Vilman kissakamu pienestä pitäen. Mustat tykkää kuvaamisesta kaikista vähiten, varsinkin vilkasliikkeisestä Köstiinasta on vaikea saada kunnon kuvaa.




Harmaa kissa Vilsku asuu siis Köstiinan kanssa naapurissa samassa huushollissa. Molemmat on leikattuja tyttökissoja. Vilsku ei oikein tykkää Leksa-kollista (myös leikattu) ja pitää tämän yleensä sähinällä hyvän välimatkan päässä. Siihen nähden harvinainen kuva tuo viimeinen. Tilanne ei myöskään päättynyt kummankaan hyökkäykseen, vaan haistelu loppui rauhassa :)

Leksa kompensoi Vilskun pomottamisen sitten vaanimalla pienintä Köstiinaa ja tietysti Vilmaa. Mustat pitävät kyllä puolensa tai luikkivat tarpeen mukaan karkuun. Vilma ja Leksa nyt ovat aika tasaveroiset leikkikaverit. Vain ruokakupilla Leksa on lyömätön. Se söisi kaikkien muiden ruuat, jos sitä ei vahdi vierestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti